До відома жителів Івано-Франківської області!

27.07.2022

У Верховинському районі обмежили рух у прикордонній смузі. Дані обмеження прийняті з метою уникнення можливих порушень режиму державного кордону.

Мова йде про посилення режимних обмежень у прикордонній смузі в межах Зеленської і Білоберізької об’єднаних територіальних громад Верховинського району.

Додаткові тимчасові обмеження передбачають заборону в’їзду осіб, в тому числі з метою туризму, відпочинку, рибальства та полювання, провадження сільськогосподарських робіт, збору дикоросів.

Обмеження НЕ діятимуть для:

- осіб, які постійно проживають чи працюють в її межах;
- власників (орендарів) земельних ділянок, які знаходяться у межах смуги;
- осіб, які зареєстровані та проживають в межах Івано-Франківської області і звернулись до 31 прикордонного загону імені генерал-хорунжого Олександра Пилькевича з метою отримання дозволу на в’їзд, в тому числі з метою туризму, відпочинку, рибальства та полювання, провадження сільськогосподарських робіт, збору дикоросів.

Пропуск вищезазначених осіб у прикордонну смугу на період дії тимчасових режимних обмежень видається відділом прикордонної служби «Шибени» при наявності підтверджуючих документів, які надають право на відстрочку від призову на військову службу під час мобілізації для осіб призовного віку.

Поділитися: