Герої не вмирають! Вічна і світла пам’ять.

30.03.2022

Герої не вмирають! Вічна і світла пам’ять.

29 березня сумна звістка сколихнула нашу громаду. Виконуючи бойове завдання, вірний військовій присязі, внаслідок обстрілу російськими окупантами українських позицій, загинув український молодий воїн нашого селища Чернелиця.

Чернелицька селищна рада висловлює щирі співчуття рідним та близьким з приводу передчасної смерті військового, учасника АТО, учасника війни Єрмолаєва Іллі, 29.06.2001 року народження, жителя селища Чернелиця. Зарекомендував себе мужнім, сміливим солдатом, вірним товаришем, розумною і чуйною людиною. Залишив про себе спогади, як про справжнього патріота України, відповідального солдата, шанованого односельцями громадянина, вірного друга.

На жаль, словами важко загоїти у серці болючу рану втрати. Адже смерть найріднішої людини – велике випробування. У цю гірку мить щиро поділяємо горе вашої сім’ї та разом з вами схиляємо голову в глибокій скорботі і шані.

Світлий, добрий спомин про звитяжного захисника України назавжди залишиться в наших серцях та спогадах його бойових побратимів, родичів і земляків!

Вічна пам’ять та вічна Слава Герою!

Нехай земля Йому буде пухом.

Поділитися: