Голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков оглянув будівництво амбулаторії в селі Рудники, що у Заболотівській територіальній громаді

18.11.2021

У Коломийському районі завершується будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини за рахунок коштів державного та місцевого бюджетів. У зв’язку з цим очільник Коломийщини Любомир Глушков спільно із депутатом Коломийської районної ради Богданом Тимофійчуком та головою Заболотівської територіальної громади Петром Маліборським відвідали АЗПСМ села Рудники Заболотівської територіальної громади.

Будівництво амбулаторії загальної практики сімейної медицини в селі Рудники знаходиться на завершальному етапі. Амбулаторія збудованя на 95% і найближчим часом планується закупівля медичного устаткування.

В амбулаторії загальної практики сімейної медицини села Рудники будівельні роботи вже завершені. Амбулаторія знаходиться на етапі виготовлення дозволу на здачу будівлі в експлуатацію.

Нова АЗПСМ відповідатиме сучасним вимогам, розробленим у МОЗ України та буде устаткована необхідним для закладів первинної медицини обладнанням. Завдяки значній державні підтримці жителі району вже найближчим часом зможуть отримати медичні послуги в сучасних амбулаторіях з новітнім обладнанням.

Поділитися: