І етап конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» в Коршівській громаді

12.04.2024

11 квітня відбувся І етап обласного конкурсу «Серцем єдиним, ми – Україна» серед закладів загальної середньої освіти Коршівської територіальної громади. Конкурс проводиться за ініціативи та підтримки голови обласної державної (військової) адміністрації Світлани Онищук. Його метою є посилення національно-патріотичного виховання, сприяння духовно-моральному та естетичному вихованню учнівської молоді, виявлення, підтримка талановитих дітей, залучення їх до активної участі у мистецькому житті, сприяння психологічному розвантаженню учнів.

На І етап конкурсу команди повинні були представити:

· проєкт про героїв рідного краю;

· логотип команди – зображувальний стилізований знак, який характеризує учасників команди, відображає їх інтереси, риси характеру, темперамент тощо;

· композицію патріотичної тематики, яка поєднує у собі елементи театрального, вокального, хореографічного, музичного напрямів.

Захід проходив у клубі с. Лісна Слобідка, де учасників гостинно вітали учні Ліснослобідської гімназії. У конкурсі взяли участь 5 команд закладів загальної середньої освіти громади: Коршівського ліцею, Жукотинської гімназії, Лісківської гімназії, Черемхівської гімназії та Ліснослобідської гімназії. Усі учасники показали неймовірні творчі композиції, пройняті великою любов’ю до своєї землі та справжнім патріотизмом. Кожен вклав частинку своєї душі у створення спільного мистецького дійства.

Журі високо оцінили виступи команд, адже кожна композиція мала свою «родзинку», а учасники виступали із запалом у серці та блиском в очах. За підсумками конкурсу переможцем обрано команду Коршівського ліцею «Код нації». Друге місце розділили команди Ліснослобідської та Черемхівської гімназій, третє – команди Лісківської та Жукотинської гімназій. Вітаємо команду «Код нації» та бажаємо успіхів на районному етапі конкурсу.

Дякуємо всім учасникам, членам журі, організаторам та наставникам команд за пророблену титанічну роботу, за прояв патріотизму та об’єднання!

Слава Україні!

Поділитися: