Любомир Глушков: В пріоритеті організована вакцинація у колективах Коломийщини

20.10.2021

Голова райдержадміністрації Любомир Глушков зустрівся із представником підприємства "Леоні". На зустрічі обговорили процес вакцинації на одному із найбільших підприємств району. Любомир Глушков звернув увагу на те, що в ситуації постійного росту захворюваності на коронавірус, провести вакцинальну кампанію на такому масштабному заводі як «Леоні» життєво важливо. Адже у разі входження району в «червону зону» не вакциновані працівники не зможуть працювати та доставлятися на підприємство транспортом.

Варто зазначити, що восени на Прикарпатті зріс показник смертності від COVID-19. Щоденно додається понад сотня ковідних хворих, близько половини з яких госпіталізують із важкими ускладненнями від цієї недуги. Зауважимо, що всі із них – не вакциновані. Вберегтися від важких та летальних наслідків коронавірусної хвороби можна тільки вакцинувавшись.

Імунізацію проводять у пунктах щеплення, яких в районі 21, у центрі масової вакцинації населення та філії від центру вакцинації. Крім того, проводити імунізацію в організованих колективах приїжджають мобільні бригади.

Щеплення проводять вакцинами Pfizer, CoronaVac та AstraZeneca. Зазначимо, що всі вакцини однаково безпечні та однаково протидіють коронавірусу.

Пункти щеплення та центри вакцинації на Коломийщині 👇

https://www.kolrda.gov.ua/vaktsynatsiya/punkty-shcheplennya-ta-tsentry-vaktsynatsiyi

Поділитися: