«Масова вакцинація та дотримання карантину — тільки так можна уникнути зростання темпів захворюваності у районі» — зазначив голова райдержадміністрації Любомир Глушков

22.10.2021

«Масова вакцинація та дотримання карантину — тільки так можна уникнути зростання темпів захворюваності у районі» — зазначив голова райдержадміністрації Любомир Глушков на робочій нараді із медиками району

Відбулася нарада голови Коломийської райдержадміністрації Любомира Глушкова із керівництвом комунального некомерційного підприємства "Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Коломийської районної ради».

На Коломийщині провакциновано першою та двома дозами понад 60 тисяч осіб. З них більше 17 тисяч імунізовано Коломийським районним центром первинної медико-санітарної допомоги. На базі районного центру функціонує чотири пункти щеплення та одна мобільна бригада.

На нараді обговорили темпи вакцинації у районі, зокрема діяльність мобільних бригад, пунктів та центру вакцинації. Слід зазначити, що впродовж двох останніх днів покращилися темпи імунізації. Так, за останню добу в Коломийському районі провакциновано 1 506 осіб, що значно більше, ніж у інші дні минулих місяців.

Нагадаємо, що загалом на теренах Коломийщини працює 21 пункт щеплення, 5 мобільних бригад та центр вакцинації. Ознайомитися із переліком та графіком роботи пунктів щеплення та центру вакцинації можна за посиланням нижче:

https://www.kolrda.gov.ua/vaktsynatsiya/punkty-shcheplennya-ta-tsentry-vaktsynatsiyi

Поділитися: