Пришвидшення процесу вакцинації, дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів обговорили учасники наради в Підгайчиківській територіальній громаді

15.12.2021

Пришвидшення процесу вакцинації, роботу пунктів щеплення, мобільних бригад, дотримання обмежувальних протиепідемічних заходів у зв'язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої корона вірусом SARS-CoV-2, обговорили учасники наради в Підгайчиківській територіальній громаді, що відбулася за участі заступника директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано - Франківської обласної державної адміністрації Володимира Рачкевича та заступниці голови райдержадміністрації Ганни Кравчук.

Під час наради Володимир Рачкевич акцентував на необхідності комплексного підходу до інформаційної кампанії серед населення громади щодо важливості щеплень, зокрема рекомендував керівництву громади, старостам старостинських округів села Джурків та села Загайпіль провести робочі зустрічі з активом населених пунктів, підприємцями, священнослужителями з даного питання. Ганна Кравчук, звернула увагу на нижчі відсотки вакцинації осіб старшого віку та рекомендувала сімейним лікарям взяти це питання на контроль.

Також на нараді обговорили Програму підтримки бізнесу, який найбільше постраждав від карантинних обмежень. Учасники наради запропонували надати можливість особам, які пройшли повний курс вакцинації, витратити 1000 гривень на соціальні потреби, зокрема на придбання ліків, оплату комунальних послуг.

Поділитися: