Питання стану вакцинальної кампанії та епідеміологічної ситуації розглянуто на сесії Коломийської районної ради

08.12.2021

Заступник голови райдержадміністрації Ганна Кравчук представила депутатам районної ради інформацію про хід проведення вакцинальної компанії серед населення Коломийщини, зокрема по кожній територіальній громаді та епідеміологічну ситуацію в районі. За словами посадовиці, на 07.12.2021 року в районі проведено 119,0 тис щеплень. Вакцинальну кампанію забезпечують 21 пункт щеплення, мобільні бригади та центр вакцинації, які працюють в зручний час для населення.

«Ситуація із захворюваністю на території району стабілізувалася, 201 хворий наразі лікується стаціонарно в медичних закладах, з яких 11 діточок. За попередні місяці значно покращилися темпи вакцинації наших мешканців, однак для набуття колективного імунітету цього недостатньо. Подолати пандемію можна лише за допомогою щеплення, тому ми проводимо робочі зустрічі з керівниками медичних закладів, керівниками громад, до такої кампанії ми залучаємо і священнослужителів, тому що дуже багато населення прислухається якраз до священників» - сказала Ганна Кравчук.

Підсумовуючи свою доповідь заступниця звернулася до депутатського корпусу також активно долучитися до інформаційно – роз’яснювальної роботи щодо необхідності вакцинації.

Поділитися: