Робоча зустріч Любомира Глушкова з керівництвом Коломийської ЦРЛ

10.12.2021

Сьогодні, 10 грудня, голова Коломийської райдержадміністрації Любомир Глушков відвідав Коломийську центральну районну лікарню, де відбулась робоча зустріч із керівництвом установи. Обговорили питання завантаженості ковідних ліжок, забезпечення лікарні киснем, а також важливе питання виплати заробітної плати.

За словами керівництва, на сьогоднішній день ситуація стабілізувалась та йде на покращення. Завантаженість стаціонару лікарні зменшується, відповідно і кількість хворих також. За станом кількості кисню постійно слідкують, тому забезпечення пацієнтів здійснюється у повному обсязі. Щодо заробітної плати, то установа має змогу повністю та без жодних проблем здійснювати оплату праці медичним працівникам.

На завершення зустрічі, Андрій Кошкін генеральний директор ЦРЛ, підкреслив, - «На даний час коронавірусне захворювання почало відступати. Кількість нових заражень знижується та збільшується число одужавших. Проте, не слід забувати про карантинні обмеження та важливість їх дотримання, особливо, в період новорічних та різдвяних свят».

Поділитися: