Робоча зустріч у Снятинській міській територіальній громаді з питань вакцинації

16.12.2021

Стан вакцинації проти COVID-19 населення Снятинської міської територіальної громади і її темпи, організації ефективної роботи пунктів щеплення та мобільної бригади, сімейних лікарів для залучення до вакцинації більшого кола громадян, насамперед, непрацюючого населення обговорили у Снятинській міській раді на робочій зустрічі під головуванням заступника міського голови Віктора Кушика за участю заступника директора департаменту розвитку громад та територій, дорожнього, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Івано-Франківської обласної державної адміністрації Володимира Рачкевича, першої заступниці голови Коломийської районної державної адміністрації Любові Михайлишин.

В ході зустрічі проаналізовано сильні і слабкі сторони вакцинальної кампанії на Снятинщині, опрацьовано заходи, яких повинні вжити для покращення поінформованості населення про стан епідеміологічної ситуації та необхідність вакцинації задля зупинки поширення коронавірусної хвороби та подолання її.

Також зосереджено увагу на обов'язковому дотриманні обмежувальних протиепідемічних заходів у зв'язку з поширенням гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-COV-2, здійсненні постійного контролю за їх дотриманням всіма громадянами. В нараді також взяли участь начальник Снятинського управління головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Володимир Косило, керівники чи відповідальні особи медичних, соціальних установ, відділу поліції.

Наголошено на нараді на Програмі підтримки бізнесу, який найбільше постраждав від карантинних обмежень. Вже з 19 грудня буде надано можливість особам, які пройшли повний курс вакцинації, витратити 1000 гривень на визначені послуги. Порядок використання вказаних коштів удосконалюється та опрацьовуються можливості використання їх на соціальні потреби, зокрема на придбання ліків.

Вакцинуйтеся, аби провести зимові свята безпечно з близькими!

Поділитися: