Робоча зустріч у Заболотівській територіальній громаді

17.01.2022

Сьогодні за участю заступника голови райдержадміністрації Ганни Кравчук, Заболотівського селищного голови Петра Маліборського відбулася робоча зустріч з працівниками виконавчого апарату селищної ради, керівників медичних закладів, працівників культури та інших установ та організацій, що знаходяться на території громади.

Ганна Кравчук проінформувала присутніх про стан вакцинальної кампанії на Коломийщині, зокрема, звернула увагу на необхідності покращення темпів вакцинації серед населення Заболотівщини. Станом на січень 2022 року першою дозою прищеплено лише 28% населення громади, двома дозами – 25,4%. Було проінформовано працівників і про зміни в переліку організацій, представники яких підлягають обов’язковій вакцинації проти COVID-19.

Із відповідним аналізом та пропозиціями щодо покращення роботи медпрацівників виступив Ігор Палійчук – директор КНП "Заболотівська районна лікарня", наголосивши на тісній співпраці із керівниками підприємств, установ та організацій громади.

Про внесення змін до законодавства щодо призначення державних соціальних виплат проінформував Володимир Марусик – начальник Снятинського відділу адміністративного забезпечення управління соціального захисту Коломийської райдержадміністрації.

Про організацію взаємодії та покращення шляхів співпраці Заболотівської територіальної громади та Коломийської райдержадміністрації доповів Ігор Королько – начальник відділу забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування Коломийської райдержадміністрації.

Поділитися: