Робоча зустріч з питань вакцинації проти COVID-19 у П'ядицькій територіальній громаді

14.12.2021

Сьогодні у П'ядицькій територіальній громаді під головуванням сільського голови Петра Гайдейчука за участі начальника відділу роботи із зверненнями громадян апарату Івано-Франківської обласної державної адміністрації Людмили Балкової, першої заступниці голови Коломийської районної державної адміністрації Любові Михайлишин відбулася робоча зустріч з активом ради за результатами моніторингу стану вакцинації жителів громади проти COVID-19.

На зустрічі обговорили стан епідеміологічної ситуації в районі, в тому числі захворюваності населення громади на коронавірусну хворобу, темпи вакцинальної кампанії на території населених пунктів громади.

В ході зустрічі наголошено на необхідності ведення активної інформаційно-роз'яснювальної роботи серед населення, особливо непрацюючого, покращення охоплення вакцинацією осіб віком 65+, які належать до групи ризику.

Враховуючи наявність та доступність усіх вакцин, доручено старостам та сімейним лікарям забезпечити інформування населення про можливість вакцинації за місцем проживання, сформувавши списки осіб для можливих виїзних вакцинальних сесій.

Про зміни і карантинні обмеження у "жовтій" зоні, роботу служби присутніх проінформував начальник відділу державного нагляду за дотриманням санітарного законодавства Коломийського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Ігор Гаєвий.

Поділитися: