Турбота про родину Героя

15.04.2024


В сьогоднішній час маємо особливо пам’ятати про наших Захисників, а також неодмінно допомагати їхнім сім’ям. Тож продовжуємо докладати зусиль, щоби дарувати сім’ям військовослужбовців підтримку і тепло.

Саме з такою метою, з ініціативи Коломийської райдержадміністрації за сприяння адміністрації Музею писанкового розпису відбуваються екскурсії та майтер-класи з розпису писанок для дітей полеглих та зниклих безвісти військовослужбовців, ветеранів, а також тих Захисників, хто продовжує відстоювати незалежність України.

Заходи проводяться в межах реалізації в Коломийському районі соціального проєкту «Турбота про родину Героя», ініційованого головою обласної державної адміністрації – начальницею обласної військової адміністрації Світланою Онищук.

Сьогодні діти з Матеївецької, Підгайчиківської, Коршівської та Коломийської територіальних громад навчалися давнього ремесла писанкарства під керівництвом досвідченої майстрині Інни Войтенко.

Діткам надзвичайно цікаво було займатися такою незвичною справою, а писанки в них вийшли – справжні шедеври! Ці витвори будуть справжніми окрасами великодніх кошиків.

Поділитися: