Вакцинація

10.09.2021
Вакцинація

Сьогодні за дорученням голови райдержадміністрації Любомира Глушкова, в рамках робочої поїздки, заступниця голови райдержадміністрації Ганна Кравчук спільно з заступником керівника комунального некомерційного підприємства «Коломийський районний центр медико - санітарної допомоги» Миколою Стефаком відвідали стаціонарні пункти щеплення, що розташовані в смт. Печеніжин Печеніжинської селищної та с. Коршів Коршівскої сільської територіальних громад

Пункти працюють від 9 год. до 15 год.

На цей час у пункті щеплення смт. Печеніжин є в наявності 800 доз AstraZeneca та 410 доз CoronaVac для вакцинації та для ревакцинації населення.

В пункті щеплення, що функціонує при Коршівській амбулаторії наявні 490 доз AstraZeneca й 70 доз CoronaVac.

Місцевих мешканців запрошують отримати щеплення від коронавірусу. Інформацію про наявні вакцини, роботу пунктів щеплення поширюють через засоби масової інформації, сторінки в соціальних мережах.

Керівники пунктів щеплення співпрацюють з мобільними групами та допомагаю організовувати колективи для вакцинації. Варто зазначити, що на час зустрічі в амбулаторії с. Коршів проводилася вакцинація жителів мобільної групою. Прищеплено 68 осіб, серед них і працівники дитячих дошкільних закладів. .

Довідково: В Коломийському районі функціонує 21 стаціонарний пункт щеплення, 5 мобільні груп та центр вакцинації, що розташований в місті Коломия за адресою, вул. Лермонтова 3. Загалом прищеплено - 22063 осіб першою дозою, 17172 особи другою дозою.

Поділитися: