Відкриття пункту щеплення

31.01.2022

Коломийською районною державною адміністрацією спільно з керівництвом комунальних некомерційних підприємств Коломийської міської ради «Коломийський міський центр первинної медико-санітарної допомоги», «Коломийський районний центр первинної медико-санітарної допомоги Коломийської районної ради», начальником відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр м.Коломия) головного управління Пенсійного фонду України в Івано-Франківській області Галиною Григорчук організовано роботу бригад медичних працівників для проведення щеплень населення, яке звертається за отриманням адміністративних послуг, що надаються Пенсійним Фондом, в сервісному центрі за адресою: місто Коломия, вулиця Валова, 47А щодня, з понеділка по п’ятницю з 09:00 до 13:00 години.

Сьогодні тут стартувала робота пункту щеплення, метою роботи якого є охоплення ширшого кола населення вакцинацією від гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2, зокрема осіб старше 60-річного віку.

З моніторинговим візитом пункт відвідала перший заступник голови райдержадміністрації Любов Михайлишин. За дорученням керівництва облдержадміністрації здійснено моніторинг умов роботи медичних працівників для якісного обслуговування населення. Тут ведеться й інформаційно-роз’яснювальна робота з відвідувачами сервісного центру.

Начальниця Коломийського відділу обслуговування громадян №8 (сервісний центр) Галина Григорчук, підтримує рішення влади щодо розгортання роботи пункту щеплення в приміщенні сервісного центру. Також керівниця особисто закликає всіх до дотримання карантинних обмежень і заходів індивідуального захисту та вакцинації від COVID-19.

Поділитися: