Заступники голови райдержадміністрації Любов Михайлишин та Ганна Кравчук провели моніторинг роботи пунктів щеплення, що функціонують в Нижньовербіжській та П'ядицькій територіальних громадах

22.10.2021

Керівництво райдержадміністрації поспілкувалися із головами громад, керівниками структурних підрозділів та керівниками пунктів щеплення щодо пожвавлення вакцинальної кампанії.

У Нижньовербіжській територіальній громаді функціонує пункт щеплення. В ньому здійснено 867 щеплень. Крім того, мешканці громади імунізуються у центрі вакцинації, що у Коломиїї.

За словами Ярослава М'якущака, у колективах громади в більшості навчальних закладів 80% провакцинованих педагогів. Найвищий показник, а це 95%, у Мишинській гімназії. А ось найнижчі показники в Нижньобербіжському ліцеї та Нижньовербіжському закладі дошкільної освіти "Веселка". Варто зазначити, що в колективах серед працівників закладів, які не досягли 80-ти %, є хворі на COVID-19, що перебувають на стаціонарному лікуванні і вони не вакциновані.

Жителі П'ядицької територіальної громаді мають можливість вакцинуватися у сількій амбулаторії або центрі вакцинації. За словами Петра Гайдейчука, майже 90% працівників виконавчого апарату провакцинувалися. А із 6-ти закладів загальної середньої освіти в очному режимі працюють 5 закладів, де провакциновано більше 80% колективу.

Керівництво райдержадміністрації звернулися до голів громад активніше доносити до мешканців громад інформацію щодо необхідності вакцинуватися від COVID-19.

Поділитися: